Overslaan en naar de inhoud gaan
De hoofdprijs van de Kalkman Scheepstechniek-winactie

Winactie Kalkman Scheepstechniek voor Gijs Rink van motorbeunschip Con Zelo

De hoofdprijs van de Kalkman Scheepstechniek-winactie voor een gratis ballastjet ter waarde van 4250 euro gaat naar schipper Gijs Rink van het motorbeunschip Con Zelo.

 

De winnaar van de stuntactie is eerder deze maand - na een loting - bekendgemaakt op de social-mediakanalen van Kalkman Scheepstechniek B.V, scheepvaarttoeleverancier uit Krimpen aan den IJssel.

 

Bij het bereiken van de commerciële mijlpaal met de verkoop van de 500ste Kalkman Ballastjet heeft het bedrijf afgelopen najaar besloten een winactie op te zetten voor de gratis Ballastjet. Kopers van zo’n snelle pompinstallatie waren tot 9 november automatisch deelnemer aan de winactie. Kenmerkend voor de Kalkman Ballastjet is de grote wateropbrengst bij een relatief laag vermogen (1200 kuub per uur), de geringe inbouwruimte en het mogelijk toepassen van een ontziltoplossing.

 

Vaargebied vergroten

 

De winactie was gericht op schippers, scheepvaartbedrijven en scheepswerven. Een ballastjet kan het vaargebied sterk vergroten en tegelijk tijdverlies beperken. De pompen zijn leverbaar in de types 1200, 600 en 450. Grotere vermogens zijn op aanvraag. De actie had  betrekking op alle Ballastjet-types. Afgelopen maandag 2 december werd de winnaar bekendgemaakt, door middel van een trekking (zie hoofdfoto).

 

in

 

De voorwaarden van de winactie zijn te vinden op de vernieuwde website van Kalkman Scheepstechniek: www.boegschroeven.nl. Hierop zijn de producten tevens gemakkelijker vindbaar; het design is vernieuwd en tevens responsive gemaakt. Hierdoor kunnen de websitebezoekers gemakkelijk op hun toestel of tablet meer informatie vinden over het leveringsprogramma van Kalkman Scheepstechniek. Daarnaast kan men gemakkelijk contact opnemen en recent gerealiseerde projecten bekijken. 

 

logo

 

 

 

 

 

 

Kalkman Scheepstechniek B.V.

Parallelweg 11/12

2921 LE KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

T: +31(0)180 514644

E: boegschroeven@kalkman.nl

I: www.boegschroeven.nl

 

 

leaderboard