Overslaan en naar de inhoud gaan
nn foto

Veilig het water op? Sluit een bootverzekering af

Wil je veilig en zonder zorgen het water op? Sluit dan nu een bootverzekering af bij Nationale-Nederlanden. Niets is lekkerder dan met je bootje op het water dobberen in de koele zeelucht. Je wilt natuurlijk niet dat dit zorgeloze gevoel plotseling voorbij is door een onverwachts ongeval of schade aan je boot. De bekende uitspraak ‘’koop een boot, werk je dood’’ wil je ontkrachten. Een simpele, maar zeer effectieve oplossing is het afsluiten van een bootverzekering. Kies er voor om je zeilbootje, rubberbootje, motorboot, sloep of catamaran particulier of zakelijk te verzekeren bij Nationale-Nederlanden en je zorgen zijn al snel verleden tijd. 

Welke bootverzekering moet ik afsluiten?
Nationale-Nederlanden biedt drie verschillende dekkingen aan. De goedkoopste is de aansprakelijkheid dekking. Hierbij ben je verzekerd voor de basis ongevallen zoals opruimings- en bergingskosten. Wil je ook verzekerd zijn voor bijvoorbeeld schade door weersomstandigheden of vandalisme? Dan is het verstandig om te kiezen voor een beperkt casco, of zelfs een volledig casco.


Bij een volledig casco ben je voor vrijwel alles verzekerd. Ideaal voor als je écht zorgeloos het water op wilt! Heb je een sloep of een open zeilboot? En wil je ook verzekerd zijn voor eigendommen die gemakkelijk beschadigd raken of overboord kunnen gaan? Dan zit je bij Nationale-Nederlanden goed. Met een beperkt of een volledig casco ben je hier ook voor verzekerd tijdens het vaarseizoen. Dat is nog eens voordeel. 
Op de website van Nationale-Nederlanden vind je een volledig overzicht van wat wel en wat niet gedekt wordt. Bereken gratis je premie voor je bootverzekering en kom erachter welke dekking bij jou past. 
Interesse in het afsluiten van een bootverzekering? Of heb je hulp nodig bij je keuze? Ga voor meer informatie en/of contact naar de website van Nationale-Nederlanden
 

leaderboard