Overslaan en naar de inhoud gaan
ick

'Persoonlijke band door het actief bijstaan van ondernemers en particulieren met vermogensvraagstukken’

Jack Verkamman, bank-onafhankelijk vermogensadviseur: tijd voor de klant, oprechte inleving, out of the box en gaan voor de best passende oplossingen - dat is waar Duisenburgh Vermogensregie Verkamman voor staat. Zijn klanten weten dat te waarderen.

Voorzien in behoefte

Vooral de sterk verminderde aandacht voor de klant, adviseurswisselingen, vergaande standaardisatie omtrent beleggingsdienstverlening bij de banken, was eerder voor Jack de motivatie om een eigen onafhankelijke vermogensadviespraktijk te starten. Hierbij benadert hij klantwensen niet uitsluitend beleggings-technisch maar ook vanuit de fiscale- en juridische invalshoek.

Een belangrijk onderscheid ten opzichte van banken is dat zijn klanten een vaste adviseur hebben die zijn/haar situatie en de doelstellingen kent; hij groeit mee met de ontwikkelingen van de klant. Door zijn betrokkenheid kan hij hierop actief inspelen. Dat zorgt nogal eens voor verrassende oplossingen en financiële meevallers. Jack is partner bij de landelijke keten Duisenburgh Vermogensregie waar hij meer dan veertig collega’s heeft. Hiermee zijn de continuïteit, kennis en compliance toezicht gewaarborgd.

Financiële rust
Meer dan dertig jaar kennis en ervaring op het gebied van beleggingsadvisering en financiële planning staan borg voor vakmanschap met een persoonlijke touch. Vermogende ondernemers en particulieren weten Jack te vinden om hun financiële situatie en wensen te laten vertalen in gerichte oplossingen.

Voorafgaand wordt een duidelijk beeld gemaakt van de inkomens- en vermogenssituatie van nu en later, de plannen en aanvullende wensen. Immers, wanneer bankonafhankelijke oplossingen zijn gebaseerd op een goed doordachte onderbouwing, zorgt dat voor financiële rust.

Belangenbehartiger
Jack: “Samen zoeken we de balans om het vermogen optimaal te laten werken. Dat kan met maatwerk Beleggingsadvisering of Vermogensbeheer bij Duisenburgh. Ook begeleid ik mijn relaties met vermogensbeheer bij één of meerdere (externe) vermogensbeheerders/banken die het beste passen bij de doelstellingen van mijn klant. Dat kunnen ook de bestaande banken zijn.”

jack

Vermogensregie, onze unieke dienstverlening
Onder Vermogensregie worden deze partijen en andere adviseurs, namens de klant, door Jack aangestuurd. Hij houdt de vinger aan de pols met betrekking tot de totale risico- en rendementsontwikkeling, de spreiding, de voortgang, het onderhoud en onderhandelt over de tarieven. Klanten ontvangen duidelijke totaaloverzichten van de vermogenssituatie, inclusief analyse en advies. Op deze wijze blijft het totaal vermogen in harmonie en bestaat er steeds een helder totaalbeeld. Jack’s klanten kunnen zich met een gerust gevoel op hun onderneming richten of een ontspannen wereldreis maken; zij hebben er geen omkijken naar. (Tekst gaat onder de foto verder.)

accc


Tevreden klanten
“Mijn klanten zorgen voor enorm veel werkplezier, dat geeft mij energie. Zij zijn dan ook mijn beste ambassadeurs. Een recent (extern) klanttevredenheidsonderzoek beoordeelde ons opnieuw met: 'uiterst tevreden'.” Wilt u dit ook ervaren?  Neem dan even contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Plezierig in uw eigen omgeving of een van onze kantoren, wanneer het u schikt!

DSI senior vermogensadviseur en financieel planner bij Duisenburgh Vermogensregie Verkamman heeft veel meer te bieden dan alleen beleggen. Zelf zegt hij daarover: “Kies een partij waar uzelf centraal staat en niet een bank of beheerder.”

leaderboard