Overslaan en naar de inhoud gaan
jack

Financieel gezond, of moet het roer om?

Hij is voortdurend op zoek naar de best passende oplossingen voor zijn klanten – particulieren en (maritiem)ondernemers met grotere vermogens: Jack Verkamman, zelfstandig ondernemer en partner bij Duisenburgh Vermogensregie.

Verrassende conclusies

Met financiële planning en zijn livesimulaties geeft Jack klanten inzicht in hun financiële situatie bij diverse scenario’s. Dat leidt geregeld tot verrassende conclusies. Die kunnen soms confronterend zijn, maar fungeren meestal als eyeopener.

“Zodoende kunnen we vaak op tijd bijsturen om de doelstelling(en) alsnog te behalen. Daarbij denken wij actief met klanten mee. We adviseren hun op tijd het roer om te gooien: hoe eerder hoe beter!”
Jack denkt graag in de breedte mee. “Als ik een klant ken, kan ik in zijn schoenen staan. Proactief adviseren en meedenken gaat dan vanzelf en dat zorgt nogal eens voor out-of-the-box oplossingen.”

Rendement en rust
Zo kan juist in deze tijd van onstuimige koersen ‘beleggen met bescherming’ voor velen een geschikte optie zijn, stelt Jack. “Het toont nú in het bijzonder zijn meerwaarde: een forse risicoreductie. Onze beheerportefeuilles met bescherming noteerden aanzienlijk minder verlies dan de financiële markten eerder dit jaar. Deze beleggingsvorm dekt beursrisico’s en crashes grotendeels af, waardoor dalingen van het vermogen aanzienlijk minder zijn. Dit resulteert uiteindelijk in een hoger totaalrendement en veel meer rust bij onze klanten.”

100 procent onafhankelijk
De adviezen van Verkamman zijn niet gebonden aan een bank, product of hoge winstmarge, benadrukt hij. “Onze vermogensoplossingen zijn 100 procent onafhankelijk. Ook deze meerwaarde geeft financiële rust. Bij voorkeur werk ik in overleg met de accountant, notaris en fiscalist van mijn klant.”

Om zekerheid en vertrouwen te waarborgen, is Jack aangesloten bij Duisenburgh Vermogensregie, een solide organisatie met ruim veertig werknemers, aangesloten bij AFM, FDI, FFP en Kifid. Om dicht bij zijn klanten te zijn, heeft Jack verschillende kantoren op de Zeeuwse eilanden en in Zuid-Holland.

Maak ook eens een afspraak!
Duisenburgh Vermogenregie 
Jack (J.M.) Verkamman, DSI vermogensspecialist
Kantoren: Numansdorp, Yerseke en spreekruimten: Tholen, Stellendam, Barendrecht
06-52 52 59 94 / 085-489 494
jmverkamman@duisenburgh.nl
www.duisenburgh.nl/verkamman

DSI senior vermogensadviseur en financieel planner bij Duisenburgh Vermogensregie Verkamman heeft veel meer te bieden dan alleen beleggen. Zelf zegt hij daarover: “Kies een partij waar uzelf centraal staat en niet een bank of beheerder.”

leaderboard