Overslaan en naar de inhoud gaan
Monitrax logo

Besparing en verduurzaming met producten van Monitrax

Monitrax BV richt zich op de ontwikkeling en verkoop van  producten die uw installaties aan boord verduurzamen en daarmee zorgen voor een besparing op operationele kosten en het milieu. Pieter-Jan Lukas en Peter de Looze adviseren u voor het beste resultaat in uw specifieke situatie.

Monitrax richt zich op drie productgroepen die afzonderlijk, maar ook in combinatie verkocht en geïnstalleerd worden, te weten:

  • Micfil Ultra Fine Filters: Microfiltratie tot 0,5 micron van hydrauliek-, smeer-, en gasolie voor het verminderen van slijtage, het verkrijgen van een optimale verbranding en het eventueel verlengen van standtijden (altijd in combinatie met olie-analyses) met het product Micfil. Microfiltratiesystemen, zowel actief en bypass als vaste installatie of tijdelijk in een portable uitvoering.

  • ExoMission: Door ‘brandstof-wateremulsie’ wordt NOx en roet-uitstoot gereduceerd en tevens een brandstofbesparing gerealiseerd. Dit gebeurt met behulp van de ExoMission-unit.

  • @Connect: Met de door Monitrax zelf ontwikkelde software @CONNECT worden scheepsdata verzameld en gevisualiseerd voor het verbeteren van vaarprofielen en andere systemen aan boord van schepen. Het weergeven van overzichtelijke rapportages staat centraal.

Verduurzaming is met deze producten goed mogelijk binnen de bestaande vloot waarin ook motoren van oudere typen zijn geplaatst. Pieter-Jan Lukas en Peter de Looze van Monitrax komen graag aan boord om samen met u te kijken naar de beste oplossing.    

Meer informatie:

Monitrax BV

Veersedijk 79

3341 LL  Hendrik-Ido-Ambacht

T: 085-902 1995

M: 06-10584159

E: info@monitrax.nl

I: www.monitrax.nl

 

 

leaderboard