Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Lekker lezen

Over ons

De Scheepvaartkrant is hét vakblad voor de binnenvaart en verschijnt zowel in gedrukte vorm als in e-paperformaat elke veertien dagen voor abonnees in binnen- en buitenland. Bovendien is de krant op te halen bij geselecteerde verspreidpunten langs internationale wateren. Hiermee worden vele tienduizenden lezers bereikt die een sterke binding met de maritieme sector hebben.

De Scheepvaartkrant is een onafhankelijk vakblad voor de Rijnvaart, binnenvaart, passagiersvaart, scheepsbouw, toeleveringsbedrijven en anderen in de maritieme sector.

Multimediaal
Maar de Scheepvaartkrant is méér dan alleen een vakblad op krantenpapier. Informatie komt bij de lezer in verschillende vormen, waaronder ook door actueel nieuws op deze website, via social media zoals Twitter en Facebook en met themabijlagen bij de krant waarin de lezer wordt geïnformeerd over thematisch gekozen onderwerpen met voor hen relevante informatie.

Scheepvaartkrant.nl bereikt de gebruikers met actueel nieuws, biedt de mogelijkheid de krant online te lezen en heeft een uitgebreide zoekfunctie voor onder andere redactionele artikelen, (personeels-)advertenties en projecten.

U kunt ook de app Scheepvaartkrant Connect downloaden via de App Store en Google Play. Met deze app heeft u altijd het actuele nieuws direct op uw mobiele telefoon beschikbaar.

Adverteren
Voor adverteerders worden unieke mogelijkheden geboden. Naast een advertentie of advertorial in de krant, een themabijlage of een special, is er de mogelijkheid tot adverteren op de website, in de e-paper en in onze apps. De krant biedt daarnaast de unieke mogelijkheid tot inzet van een commercieel omslag, ingestoken brochure of een eigen mini-krant.

Onafhankelijk
De Scheepvaartkrant werkt samen met diverse (internationale) correspondenten. De onafhankelijke journalistieke redactie staat borg voor actuele en kwalitatieve berichtgeving.