Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Lekker lezen

Over ons

De Scheepvaartkrant is hèt vakblad voor de binnenvaart en verschijnt elke veertien dagen voor abonnees in binnen- en buitenland en geselecteerde verspreidpunten langs internationale wateren. Hiermee worden ruim 75.000 lezers bereikt met een sterke binding in de maritieme sector.
De Scheepvaartkrant is een onafhankelijk vakblad voor voor Rijn-, binnen- en passagiersvaart, shortsea, scheepsbouw, toeleveringsbedrijven etcetera.

De Scheepvaartkrant is meer dan alleen een vakblad op krantenpapier. Wij informeren in verschillende vormen, waaronder ook met actueel nieuws op deze website en via themabijlagen bij de krant waarin de lezer wordt geïnformeerd over thematisch gekozen onderwerpen met voor hen relevante informatie.

Scheepvaartkrant.nl bereikt de gebruikers met actueel nieuws, biedt de mogelijkheid de krant online te lezen en heeft een uitgebreide zoekfunctie voor o.a.redactionele artikelen, (personeels)advertenties en projecten. U kunt u de app Scheepvaartkrant Connect downloaden via de App Store en Google Play. Met deze app heeft u altijd het actuele nieuws direct op uw mobiel beschikbaar.

Voor adverteerders worden unieke mogelijkheden geboden, naast een advertentie of advertorial in de krant, een themabijlage of een special is er de mogelijkheid tot adverteren op de website en in onze apps. De krant biedt daarnaast de unieke mogelijkheid tot inzet van een commercieel omslag, ingestoken brochure of een eigen mini-krant.

Onze redactie staat borg voor actuele en kwalitatieve berichtgeving.