Overslaan en naar de inhoud gaan
Swets Aqualiner

Swets-Aqualiner verder onder nieuwe naam Blue Amigo

De nautische familie Swets gaat vanaf 15 maart 2021 de dienstverlening van de bedrijven Swets Inland Shipping, Swets ODV Maritiem, AquaSwets en Aqualiner uitdragen onder de nieuwe merknaam Blue Amigo. Hiermee wordt Blue Amigo naar eigen zeggen één van de grootste nautische namen in Nederland.

Met deze wijziging wordt er na vijftig jaar afstand gedaan van de familienaam Swets. “De beslissing om de familienaam los te koppelen van het bedrijf was geen gemakkelijke. Wij hebben in de afgelopen vijftig jaar een sterke reputatie opgebouwd onder de naam Swets. Gezien onze toekomstplannen is dit wel de juiste beslissing waar we als nautische familie volledig achter staan”, geeft Maurice Swets (CEO) aan.

“Wij hebben de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt wat ons, met de verschillende bedrijven samen, tot één van de grootste nautische dienstverleners van Nederland heeft gemaakt. Ook in de toekomst verwachten wij, mede door onze internationale ambities, verder te blijven doorgroeien. Daarom hebben we besloten om als één sterk merk in de nautische dienstverlening door te gaan”, aldus Maurice Swets.

“Onze visie en ambitie is om de waterwegen in binnen- en buitenland nog efficiënter, effectiever en duurzamer te maken. Dit gaan we doen voor de binnenvaart, maar ook met onze waterbussen, auto- en fiets-/voetveren, scheepvaartbegeleiding en het bedienen van bruggen en sluizen. Wij blijven hetzelfde familiebedrijf, maar met een naam die beter aansluit op onze ambitie”, aldus Gerbrand Schutten (CEO).

Blue Amigo is actief in de nautische wereld en biedt diverse dienstverleningen over water aan. Zo worden nautische operaties ondersteund met patrouilleschepen, worden bruggen en sluizen bediend, worden specialisten ingezet voor de binnenvaart en reizigers vervoerd over water met veerdiensten en waterbussen. Het hoofdkantoor van Blue Amigo is gevestigd in Zwijndrecht.

 

leaderboard