Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo Vrienden van het Sophia.
Schrijf je in voor de Lichtjes Lunch tijdens Maritime Industry

Steun de Stichting Vrienden van het Sophia

Tijdens de vijftiende editie van de vakbeurs Maritime Industry zamelt de organisatie geld in voor Stichting Vrienden van het Sophia. Deze stichting doet er alles aan om het verblijf voor kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken en draagt bij aan de financiering van wetenschappelijk onderzoek en vernieuwende projecten. 


Maritime Industry draagt hen een warm hart toe en organiseert daarom op woensdag 8 mei, voorafgaand aan de tweede beursdag, een zogeheten ‘Lichtjes Lunch’ waarbij een overgroot deel van de opbrengst naar Stichting Vrienden van het Sophia gaat.
“Kinderen horen niet ziek te zijn, maar helaas is de werkelijkheid anders. Daarom doet de Stichting Vrienden van het Sophia er alles aan om het verblijf van patiëntjes en hun gezin in het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. Vorig jaar hebben we ruim 15.000 euro ingezameld voor de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij, voor dit jaar zetten we ons in voor Stichting Vrienden van het Sophia. We geven de vrijwilligers van deze stichting de mogelijkheid om actief te werven tijdens de beurs, maar wij willen nog iets meer doen dan dat. Daarom organiseren we samen met hen een Lichtjes Lunch”, zegt Babette Fokkens namens Maritime Industry.


Deze lunch is op woensdag 8 mei van 11.30 uur tot 13.00 uur, voorafgaand aan de tweede beursdag van Maritime Industry. De luxe lunch kost 25 euro per persoon waarvan 17,50 euro gedoneerd wordt aan de stichting. Daarnaast worden tijdens de beurs de welbekende ‘aapjes’ verkocht. Fokkens: “Uiteindelijk hopen we dat dit ervoor zorgt dat we aan het einde van de beurs een mooie cheque mogen uitreiken aan Stichting Vrienden van het Sophia”.

Inschrijven voor de Lichtjes Lunch kan hier.
 

 

leaderboard