Overslaan en naar de inhoud gaan
bus
Over het water langs de skyline van de stad. Foto Splashtours
Varende toeristenattractie beloond met ‘Tinnen Annie’

Splashtours wint gastvrijheidsprijs

De varende toeristenattractie Splashtours heeft de lokale gastvrijheidsprijs ‘Tinnen Annie’ gewonnen van het Platform Gastvrij Rotterdam. De Tinnen Ananas is gisteren voor de tweede keer uitgereikt tijdens het Binnenstad Symposium. Tot eind december kon er gestemd worden. Uit de vele genomineerden heeft de jury een top drie samengesteld en uiteindelijk Splashtours benoemd tot meest gastvrije onderneming van het jaar.

“Wij zijn zeer vereerd,” aldus Christoffel Wielders, directeur van Splashtours. “Al bijna 9 jaar bieden wij deze unieke beleving in Rotterdam aan en hebben al bijna 360.000 gasten door de stad en over het water mogen vervoeren. Een opvallende en bijzondere activiteit met een zeer toegewijde crew. Daar zijn wij trots op!”

Amfibiebus

Splashtours biedt een 'anders-dan-anders' stadstour door Rotterdam aan. Een tocht met de unieke amfibiebus zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. In 60 minuten ziet men eerst tijdens de stadsrit de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam. Dan komt de 'splash': de spectaculaire duik in de Maas. De bus blijkt ineens ook een bijna-zeewaardige boot, die verder door het water langs de skyline van de stad vaart.

leaderboard