Overslaan en naar de inhoud gaan
lounge
Panorama Lounge van de Bremen. Foto Scylla
Pionier van de riviercruisevaart ook actief op zee

Scylla koopt zeegaande ms Bremen

De Zwitserse riviercruiserederij Scylla AG kiest ook voor het ruime sop, met de aankoop van het zeegaande cruiseschip ms Bremen.

Scylla wordt beschouwd als een pionier van de riviercruises en heeft sinds 1973 naam gemaakt met de bouw van innovatieve schepen. Naast continue evoluties in de chartermarkt, richtte het in het Zwitserse Baar gevestigde familiebedrijf ook VIVA Cruises op; een eigen rivierexploitant. Nu neemt het bedrijf een nieuwe stap in zijn bestaan door uitbreiding van de vloot met de aankoop van ms Bremen van Hapag-Lloyd Cruises.

Expertise

In totaal bezit Scylla momenteel 31 riviercruiseschepen, die elk plaats bieden aan 220 gasten. Arno Reitsma: “We willen onze tientallen jaren ervaring in het rivierengebied inzetten op een hoog zeeschip met een vergelijkbaar aantal gasten. De Bremen is daar perfect geschikt voor. Onze nautische en technische expertise, ondersteund door het nautisch management van RsR NEMO, komt hier dan ook van pas. Met deze nieuwe evolutie kunnen we onze bestaande klanten nieuwe Scylla-kwaliteit bieden en onze klantenkring uitbreiden”. De scheepstransfer vindt plaats in mei 2021.

 

 

 

 

leaderboard