Overslaan en naar de inhoud gaan
anker
Ruud Vat (links) ontvangt het Boeganker uit handen van Ronald Paul van het Havenbedrijf. (foto: Nieya van Nie)

Ruud Vat krijgt Boeganker Havenbedrijf Rotterdam

Ruud Vat, oprichter en oud-directeur van NeeleVat Logistics, is afgelopen 10 december onderscheiden met het Boeganker van het Havenbedrijf Rotterdam. In zijn toelichting prees Ronald Paul, chief operating officer van Havenbedrijf Rotterdam, Ruud Vat onder andere voor zijn ondernemerschap en de rol die hij reeds jarenlang als ambassadeur en als boegbeeld voor de Rotterdamse haven vervult.

 “VAT Logistics was het eerste bedrijf dat op het Distripark Eemhaven neerstreek”, aldus Paul. “Inmiddels is NeeleVat uitgegroeid tot een pijler onder het haven- en industriële complex van Rotterdam-Rijnmond als het gaat om distributie en warehousing.” Paul prees de huidige voorzitter van de Raad van Commissarissen van NeeleVat ook voor zijn maatschappelijke betrokkenheid en grote inzet voor de sector in diverse gremia als TLN, het Topteam Logistiek, Deltalinqs en Nederland Distributieland. 

Het Boeganker, een plaquette van de kunstenaar Eric Claus, werd uitgereikt tijdens het FENEX-diner, waarbij Ruud Vat afscheid nam als bestuurslid van deze organisatie. Sinds de instelling van de onderscheiding in 2006 is Ruud Vat de 36ste persoon die de eer van het Boeganker namens het Havenbedrijf Rotterdam ten deel valt.

leaderboard