Overslaan en naar de inhoud gaan
kaart

Provincie Overijssel als logistieke hotspot

 

De provincie Overijssel wil haar logistieke positie versterken en verduurzamen en haar logistieke ondernemers en netwerken beter op de kaart zetten.

 

Om invulling te geven aan deze ambitie is internationale profilering belangrijk. Daarom gaan het samenwerkingsverband Port of Logistics Overijssel (POLO), Port of Zwolle, Port of Twente, Port of Deventer en OostNL gezamenlijk naar de Transport Logistic in München, dé wereldwijde beurs op het gebied van transport en logistiek.

 

Holland, your logistic gateway to Europe. Dat is de hoofdboodschap die wordt uitgedragen tijdens de beurs in het ‘Holland-paviljoen’. De deelname aan deze beurs heeft als doel om nieuwe contacten op te doen in de internationale logistieke en verladende wereld. Daarnaast hebben logistieke ondernemers en partijen de mogelijkheid om te participeren in deze stand om de stand als uitvalsbasis te gebruiken voor het ontvangen van hun relaties en bestuurders. Maar liefst 26 andere partijen maken hier gebruik van en gaan als deelnemer mee naar de beurs.  

De Transport Logistic in Munchen is dé plek waar belangrijke spelers binnen de wereldwijde transport en logistiek samenkomen, om zo een wereldwijde samenwerking te bevorderen, binnen een sterk groeiende en veranderende markt. De beurs vindt van 4 t/m 7 juni 2019 plaats in München en trekt rond de 80.000 bezoekers en zo’n 2000 exposanten.

Holland-borrel

Op donderdag 6 juni van 15.00 tot 17.00 uur organiseren de deelnemende partijen, gezamenlijk met de havens van Amsterdam en Rotterdam, een Holland borrel op deze stand (B2.305). De borrel wordt geopend door Paul IJmkers, de consul-generaal in München.

leaderboard