Overslaan en naar de inhoud gaan
ACTIE
Captain of Sales.

Online-evenement ten bate van KNRM

De gebroeders Wim en Dick Schouwenaar van Team 83/DHSS Den Helder Support Service zamelen morgen, vrijdag 27 november, zo veel mogelijk geld in voor de redders van de KNRM. Vanwege corona gebeurt dat online: https://www.captainofsales.nl/team83 met het dagvullende evenement Captain of Sales.

De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij helpt en redt mensen in nood op het water. Al sinds 1824 staan de mensen van de particulier bekostigde organisatie klaar - dag en nacht, geheel vrijwillig en onder alle omstandigheden. De redders en reddingsboten komen in actie na een alarmering. De KNRM komt meer dan 2.000 keer per jaar in actie voor noodmeldingen, waarbij doorgaans in totaal ruim 3000 mensen worden geholpen of gered.

Veiligheid op het water

De KNRM draagt hierdoor bij aan de veiligheid tijdens het verblijf op het water, zowel zakelijk als privé. Steun uit particuliere hoek blijft evenwel hard nodig. De broers zetten zich de hele dag in om voor de KNRM zoveel mogelijk giften en geld op te halen: “U rekent op de KNRM, mogen wij dan ook op uw steun rekenen?”  

leaderboard