Overslaan en naar de inhoud gaan
Nieuwe portal havengelden Port of Twente

Nieuwe portal havengelden Port of Twente

Na meerdere klachten en het disfunctioneren van de havenportal uit 2017/2018 van Port of Twente, is na een uitgebreide testfase een nieuwe portal ontwikkeld, waarbij het gebruikersgemak voorop staat.

Deze week is het nieuwe portal (www.portoftwente.com/havengelden) online gegaan. In deze verbeterde portal zijn zoveel mogelijk opmerkingen en ervaringen van schippers uit het verleden verwerkt.

De eerste keer registreren de schippers zich met hun gebruikersprofiel en scheepsinformatie en start de registratie van de havenbezoeken. Bij volgende havenbezoeken is dan inlog, naam en wachtwoord voldoende om de registratie te starten.

Informatieborden

Tevens zijn deze week ook 10 informatie borden geplaatst aan beide zijden van het kanaal Zutphen-Enschede en het Zijkanaal naar Almelo van de Twentekanalen, in de gemeenten Enschede, Hengelo, Hof van Twente, Lochem en Almelo. Gebruikers van de Twentekanalen worden bij sluis Eefde welkom geheten en vervolgens bij iedere haven geattendeerd op het nieuwe portal voor registratie van de havengelden.

kaartje

leaderboard