Overslaan en naar de inhoud gaan
damen
Jeroen Heesters (links) en Eric Snoeren. Foto Emiel Lops Fotografie

Nieuw managementteam Damen Shiprepair & Conversion

Per 1 november wordt Jeroen Heesters de nieuwe Managing Director van Damen Shiprepair & Conversion, een van de zeven divisies binnen de Damen Shipyards Group. Hij vormt daar het managementteam samern met Finance Director Eric Snoeren, die al per 1 oktober is begonnen.

Heesters werkte na zijn studie werktuigbouwkunde in de olie- en gasindustrie. In 2008 maakte hij de overstap naar Damen Shipyards Group, waar hij onder meer voor Damen Shiprepair Rotterdam en Damen Shiprepair Vlissingen actief was. Sinds 2017 was hij Group Commercial Director voor de hele divisie Damen Shiprepair & Conversion.

Snoeren studeerde econometrie en bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg, waar hij ook zijn Postdoctoraal Accountancy (RA) behaalde. Hij startte zijn loopbaan bij KPMG Accountants en werkte later in financiële functies bij AVR Bedrijven, VODW en Ricoh Europe. Vanaf 2013 was hij Chief Financial Officer en mede-eigenaar van payroll-organisatie Payper.

Inwerken

Heesters en Snoeren volgen respectievelijk Ton Remmelzwaan en John-Harold Every op, die de functies de afgelopen tijd op interim-basis hebben vervuld. Zij blijven nog tot het einde van het jaar aan, om het nieuwe managementteam in te werken.

leaderboard