Overslaan en naar de inhoud gaan
logo

Minister opent eerste Nationaal Binnenvaart Congres

De samenwerkende binnenvaartorganisaties EICB, BTB en BVB houden het eerste Nationaal Binnenvaart Congres en wel op 3 oktober in Diergaarde Blijdorp. Niemand minder dan de minister van Infrastructuur en Waterstaat, Cora van Nieuwenhuizen, zal het congres openen.  
 
Naast een programma met interessante sprekers zal het Rotterdams congres in het teken staan van ontmoeting en interactie. In kleine groepen wordt verdieping gezocht op vijf grote en actuele thema’s. Ook biedt het programma veel ruimte voor één-op-één afspraken tussen binnenvaartondernemers en experts in de vorm van speedmeets. Gegarandeerd gaat u naar huis met zeker vijf nieuwe contacten!
 
Wie ontmoet u zoal? Binnenvaartondernemers, binnenvaart-gerelateerde bedrijven en toeleveranciers, verladers, logistiek dienstverleners, bevrachters, terminals, havens en andere geïnteresseerden. En als u wilt: dieren. Heel veel dieren!
 
Ontdek!
Bent u klaar voor de toekomst? Kijkt u altijd eerst de kat uit de boom of bent u een haantje de voorste bij nieuwe ontwikkelingen? Er komt veel op u af als ondernemer; de energietransitie, digitalisering en autonoom varen bijvoorbeeld. En vraagt u zich wel eens af hoe de logistieke ketens van de toekomst er uit zullen zien? Worstelt u ook met de vraag of er later nog voldoende personeel is? Tijdens dit congres gaan wij antwoorden zoeken en vinden. Samen met u, deskundigen en koplopers op al deze gebieden.
 
Ontwikkel!
Gezamenlijk willen we de koers uitzetten met blik op de toekomst! Welke kant gaan we op en welke ontwikkelingen zijn kansrijk? Door het geven van de meest actuele informatie op the Big 5 thema’s stimuleren we u om uw eigen pad te kiezen. De toekomst ziet er immers voor iedereen anders uit. Dat wat goed is voor de een is niet altijd passend voor de ander. Op 3 oktober helpen we u bij het ontwikkelen van een eigen visie op de meest actuele thema’s: leren van elkaar om te kijken wat bij u past.
 
Zorg dat u erbij bent!
Reserveer 3 oktober alvast in uw agenda en geef via www.nationaalbinnenvaartcongres.nl aan of u erbij bent. Schrijf als u wilt in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de verdere invulling van het programma, updates en de aankondiging van interessante sprekers.

leaderboard