Overslaan en naar de inhoud gaan
cheque
Jeroen van Hooff (links), CEO van beursorganisator Easyfairs Nederland, heeft de cheque uitgereikt aan Paulina Wielaard van Stichting Vrienden van het Sophia.

Maritime Industry trekt bijna elfduizend professionals

De vijftiende editie van de vakbeurs Maritime Industry is deze week bezocht geweest door 10.964 professionals uit de maritieme sector, zo heeft de organisatie vandaag bekendgemaakt.

Tijdens Maritime Industry 2019 gaf beursorganisator Easyfairs Nederland de Stichting Vrienden van het Sophia een platform om geld in te zamelen en donateurs te werven. Aan het einde van de derde beursdag kon de organisatie aan de ondersteunersgroep van het kinderziekenhuis een cheque uitreiken van 19.250,50 euro.

“We kijken met een ontzettend enthousiast en positief gevoel terug op deze editie. En dat we aan het einde van de beurs zo’n mooie cheque mochten uitreiken aan Stichting Vrienden van het Sophia was de kers op de taart”, zegt Bianca van Grinsven namens Maritime Industry. “Vanaf het moment dat de beurs dinsdag opende tot donderdagavond waren de gangpaden en stands continu goed gevuld. Ook vanuit de exposanten hebben we veel positieve reacties mogen ontvangen. Ze gaven aan dat het niet alleen goed bezocht was; ook de kwaliteit van de bezoeker was erg hoog. Hierdoor hebben ze een succesvolle beurs beleefd”.

leaderboard