Overslaan en naar de inhoud gaan

Marin organiseert workshop ‘Optimaliseren is ook innoveren’

Door een veelheid aan initiatieven, platforms, praatgroepen en uiteenlopende mediaberichten is het lastig voor de binnenvaart om een eenduidig beeld te vormen over toepasbare innovaties. MARIN kan u inzicht geven in de belangrijkste vernieuwingen voor de binnenvaart op het gebied van romp- en schroefontwerp en organiseert daarom op 15 november van 9.30 tot 15.00 uur de gratis workshop ‘Optimaliseren is ook innoveren’.

Tijdens deze workshop wordt besproken, geïllustreerd en gediscussieerd over de mogelijkheden van scheepsoptimalisatie voor een binnenvaartschip, vanuit het vakgebied van Marin: de scheepshydrodynamica. Ook worden er enkele voorbeelden van reeds geoptimaliseerde binnenvaartschepen doorgenomen. En natuurlijk krijgt u een rondleiding langs de testfaciliteiten (de sleeptanks en proefbassins) en demonstreert Marin één van de simulatoren. Meer informatie over het programma is te vinden op www.marin.nl

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze gratis workshop door een mail te sturen naar Wytze de Boer, w.d.boer@marin.nl Vermeld ook de naam van een eventuele introducé.

leaderboard