Overslaan en naar de inhoud gaan
MEPPEL
Vlnr: Koster, Oosterhuis en Overtoom. Foto The Smits

Jan Mark Oosterhuis Havenondernemer van het Jaar 2021 Port of Zwolle

Jan Mark Oosterhuis is woensdagavond 25 mei uitgeroepen tot Zwolse Havenondernemer van het Jaar 2021.

De succesvolle ondernemer die leiding geeft aan Op- en Overslag Meppel volgt daarmee Peter Korpershoek op. De bekendmaking van de Havenondernemer van het Jaar gebeurde tijdens het jaarlijkse Havendiner Regio Zwolle.

Dit jaarlijks terugkerende evenement houdt Port of Zwolle in samenwerking met Regio Zwolle United, de maatschappelijke tak van PEC Zwolle. Met dit havendiner halen beide organisaties de banden aan tussen het logistieke bedrijfsleven, de havenbedrijven, onderwijsinstellingen en overheid binnen en buiten de regio.

Wegenbouw

Jan Mark Oosterhuis kreeg de award uitgereikt door Annet Koster, directeur Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR) en Koen Overtoom, CEO Port of Amsterdam. Oosterhuis is mede-eigenaar van Op- en Overslag Meppel bv dat is gevestigd aan de Sethehaven in Meppel. Het bedrijf is vooral gespecialiseerd in op- en overslag van verschillende wegenbouwproducten en diverse afvalstoffen. Op- en Overslag Meppel bv is sinds 2017 onderdeel van het familiebedrijf Oosterhuis bv; een aannemersbedrijf in grond-, weg- en waterbouw, gevestigd in Nijeveen.

leaderboard