Overslaan en naar de inhoud gaan
HEBO opent eigen vestiging in Amsterdamse haven
Een van de karakteristieke HEBO-bokken aan het werk.

HEBO opent eigen vestiging in Amsterdamse haven

Sinds afgelopen mei is HEBO Maritiemservice BV begonnen met het aanbieden van maritieme dienstverlening in de haven van Amsterdam. HEBO is al veel langer en zelfs veelvuldig actief in de hoofdstedelijke haven, echter ontbrak een permanente locatie.

In samenwerking met TMA Logistics en Port of Amsterdam is het gelukt om een vaste locatie voor een van de bekende HEBO drijvende bokken te vinden in de haven van Amsterdam. “Zo kunnen we per direct tot 800 ton lifting capaciteit aanbieden voor project- en breakbulkverladingen en bieden we hijscapaciteit aan voor superjachten in de Amsterdamse haven”, zo laat het bedrijf weten.

Daarnaast zal HEBO met de afdeling emergency response actief zijn vanuit de Coenhaven in Amsterdam voor het bestrijden van incidenten, het afvangen van vrijgekomen afvalstoffen van bijvoorbeeld olie en chemische producten tot plastic afval. Met haar kennis en veelzijdige materiaal is HEBO ervan overtuigd een meerwaarde voor het Amsterdamse havengebied te zijn.

Zwartsluis

HEBO is al vele jaren actief vanuit Rotterdam en Zwartsluis en staat bekend als een van de breedste maritieme dienstverleners in Europa. Met zijn drijvende kranen tot 800 ton hijscapaciteit, pontons en emergency response vaar- en voertuigen wordt een grote verscheidenheid aan activiteiten uitgevoerd, zoals project- en breakbulkverlading, emergency response, bergingen, infrastructuur, ship-to-ship operaties en transporten van onder meer superjachten.

 

leaderboard