Overslaan en naar de inhoud gaan
Tom Hautekiet (links) en bestuursvoorzitter Dirk de fauw. Foto Port of Zeebrugge
Tom Hautekiet (links) en bestuursvoorzitter Dirk De fauw. Foto Port of Zeebrugge

Hautekiet nieuwe topman haven van Zeebrugge

Tom Hautekiet is benoemd tot CEO van Port of Zeebrugge. De nieuwe haventopman is geboren en getogen in West-Vlaanderen, bouwkundig industrieel ingenieur en volgde diverse managementopleidingen.

De raad van bestuur omschrijft hem als een gedreven algemeen directeur met een grote internationale ervaring bij de West-Vlaamse multinational Bekaert. Daar klom hij op tot senior Vice President binnen de divisie ‘Building Products’ die bestaat uit 700 mensen, verspreid over de wereld. Op internationaal niveau onderhandelde hij verschillende partnerships verspreid over meerdere continenten, waaronder ook in China. Hij is een zeer sterke teamleider die werkt met passie en enthousiasme. Dit brengt hij ook over naar zijn teams.

Bestuursvoorzitter Dirk De fauw: “We wilden vóór het zomerreces een nieuwe CEO aanstellen. Dat is ons niet alleen gelukt, maar bovendien hebben we een topkandidaat gevonden die voor onze Zeebrugse haven een belofte voor de toekomst betekent”. Hautekiet volgt Joachim Coens op, die de politiek in gaat.

Tags

leaderboard