Overslaan en naar de inhoud gaan
Research

Geef uw mening in de Belevingsmonitor Binnenvaart

Wat vindt u als schipper van de Nederlandse vaarwegen? Hoe veilig vindt u de vaarwegen? Wat is uw mening als het gaat om de bediening van bruggen en sluizen? Rijkswaterstaat en provincies horen graag uw ervaringen in de Belevingsmonitor Binnenvaart.

De Belevingsmonitor Binnenvaart wordt in opdracht van Rijkswaterstaat en provincies uitgevoerd onder Nederlandse beroepsschippers. Met behulp van uw mening en die van collega’s wordt in kaart gebracht hoe binnenvaartschippers de vaarwegen ervaren en waarderen als het gaat om kwaliteit, veiligheid, bediening van bruggen en sluizen, en voorzieningen. De resultaten worden onder andere gebruikt als input voor beleidsadviezen en verbeteracties.

U kunt meedoen aan dit onderzoek via www.startvragenlijst.nl/monitorbinnenvaart Het invullen kost ongeveer 15 minuten.

Deelnemers maken kans op een van de 10 VVV-bonnen van 70 euro. Meedoen kan tot en met zondag 16 september. Het onderzoek wordt uitgevoerd door I&O Research. Het is mogelijk dat u al een persoonlijke uitnodiging heeft ontvangen voor het onderzoek. Als u de vragenlijst al heeft ingevuld, hoeft u dit niet opnieuw te doen.

 

leaderboard