Overslaan en naar de inhoud gaan
Exposanten en bezoekers spreken vertrouwen uit in najaarsversie Maritime Industry 2020

Exposanten en bezoekers spreken vertrouwen uit in najaarsversie Maritime Industry 2020

Beursorganisator Easyfairs zegt klaar te zijn voor Maritime Industry 2020. De vakbeurs voor de maritieme sector stond in eerste instantie gepland in mei, maar is vanwege het coronavirus in aangepaste vorm uitgesteld naar het najaar: op 13, 14 en 15 oktober 2020.

Inmiddels heeft Easyfairs ‘alle denkbare protocollen klaarstaan’ om professionals uit de maritieme sector op een veilige en verantwoorde manier bij elkaar te brengen. “Het vertrouwen en de bereidheid om elkaar weer face-to-face te ontmoeten, neemt steeds meer toe. Dat blijkt ook uit ons onderzoek onder bezoekers van vakbeurzen, waarbij 82 procent aangeeft weer een bezoek aan de vakbeurs zal brengen en dat men zich hierin gesteund voelt door de eerder versoepelde coronamaatregelen”, verklaart Bianca van Grinsven namens Maritime Industry.

Loyaliteit

Van Grinsven: “De verplaatsing van Maritime Industry van mei naar oktober is succesvol verlopen, met dank aan het begrip, het geduld en de loyaliteit van onze exposanten, partners en overige betrokkenen. Ondanks dat de coronasituatie buiten ieders macht valt, zijn wij hen daar enorm dankbaar voor. Daarom is er ons ook alles aan gelegen om dit najaar een succesvolle editie van Maritime Industry 2020 te organiseren. Gezien ons protocol en actieplan die tot in detail voldoen aan alle coronamaatregelen, zijn we in staat om professionals meer dan ooit op een veilige en verantwoorde wijze bij elkaar te brengen”.

Tijdslots

Om dit te realiseren worden voor bezoekers nader te bepalen tijdslots geïntroduceerd, om de bezoekersaantallen over de beursdagen te spreiden. Een digitale ontwikkeling die ook al voor de uitbraak van Covid-19 gaande was voor Easyfairs beurzen, is het gebruik van de Smart Badge technologie. Met deze persoonlijke badge kan de bezoeker contactloos informatie op de stands van exposanten scannen, hierdoor wordt het schudden van handen of het uitdelen van visitekaartjes overbodig.

leaderboard