Overslaan en naar de inhoud gaan
Gouden Wimpel KNRM
foto: KNRM

Erewimpel van KNRM voor Multraship

Multraship Towage & Salvage heeft de Gouden Wimpel van de KNRM gewonnen. Het Zeeuwse sleep- en bergingsbedrijf werd door het publiek verkozen uit een lijst van tien door de KNRM genomineerde relaties. De wimpel is een waarderingsprijs. “Voor elke genomineerde geldt dat hij of zij in 2017 of gedurende langere tijd iets buitengewoons heeft gedaan voor de KNRM. Wel beschouwd waren er dus uitsluitend winnaars”, aldus de KNRM.

Genomineerden
De Zilveren Wimpel ging naar Habbeke Shipyard, de vaste werf van de KNRM, terwijl Hebo Maritiemservice met de Bronzen Wimpel naar huis ging. Hebo sponsort door kosteloos mee te werken aan allerlei bouwprojecten voor de KNRM. Elke genomineerde ontving een oorkonde.

Onder de genomineerden bevonden zich onder andere de Hiswa te Water, topzeiler Bouwe Bekking, Deltalinqs en Koffiehuis Het Wakend Oog.

Waarderingsprijs
De Gouden Wimpel is een jaarlijks terugkerende waarderingsprijs voor relaties van de KNRM, die zich in het voorbije jaar hebben onderscheiden. De KNRM maakte de shortlist van genomineerden. Uiteindelijk bepaalde het publiek wie de Gouden Wimpel moest winnen.

leaderboard