Overslaan en naar de inhoud gaan
burr

Eind maart 2022 weer beurs Open Scheepvaartdagen in Antwerpen

Nadat zowel in 2020 als in 2021 de beurs Open Scheepvaartdagen Antwerpen geen doorgang kon vinden door de maatregelen tegen de coronapandemie, zal in maart 2022 wederom een nieuwe editie worden neergezet. Met Waagnatie Expo en Events zelf, als nieuwe organisator van deze beurs, zullen komend jaar in Antwerpen exposanten en bezoekers elkaar weer gaan ontmoeten op 25, 26 en 27 maart.

Voor de jaren 2020 en 2021 waarin de beurs OSD Antwerpen niet mocht worden georganiseerd, leidden besluiten hiertoe tot teleurstelling bij standhouders en bezoekers voor de altijd succesvolle beurs. Voor de komende jaren heeft het bestuur van het Rijn- en Binnenvaartmuseum de organisatie van de beurzen in consignatie gegeven aan Waagnatie Expo en Events. Hiermee is de organisatie van de beurs in 2022 en volgende jaren overgedragen van Expolaen bvba naar deze organisatie, die daarvoor eerder als partij de hal altijd ter beschikking stelde voor deze beurs.br

Waagnatie Expo en Events werkt voor de organisatie van de beurs nauw samen met ‘Powered by Ilse’; het organisatiebureau van Ilse van Holstein. Zo zijn de krachten weer gebundeld om van de editie in 2022 weer een succes te maken. De beurs heeft zich immers in de afgelopen jaren bewezen en zal dat met de voortzetting komend jaar ook zeker weer doen.

Raamprogramma

“Met het team wat er nu staat verwachten we de komende jaren weer een mooie beurs met aantrekkelijk raamprogramma neer te zetten”, zo licht Maurice Peleman toe. Peleman was eerder vanuit het Rijn- Binnenvaartmuseum actief betrokken bij het team dat de beurs organiseerde. De laatste jaren is dat vanuit het bestuur van het museum meer op afstand, maar wel met het hart voor de binnenvaart en de plaats die deze  in Antwerpen voor de drie beursdagen krijgt. Naast het zakelijke aspect heeft de beurs immers ook een belangrijke rol in de ruimte voor onderlinge relaties. 

Actuele informatie over het evenement is te vinden op www.osd-antwerpen.be. Het nieuwe team gaat alles op alles zetten om deelname van de exposanten in het komende jaar weer tot een succes te maken en bezoekers te verrassen met een prachtige beurs.

leaderboard