Overslaan en naar de inhoud gaan

ECT ontvangt VRC-penning in jubileumjaar

De Rotterdamse cargadoors, verenigd in de VRC (Vereniging van Rotterdamse Cargadoors), hebben woensdag 7 december tijdens hun ledenvergadering containerterminaloperator ECT de VRC-Penning 2016 toegekend.

Leo Ruijs, CEO van ECT, ontving de onderscheiding uit handen van VRC-voorzitter Kees Groeneveld. De VRC geeft hiermee blijk van haar waardering voor de inspanningen van ECT voor het Rotterdamse havenbedrijfsleven in het algemeen en de cargadoorssector in het bijzonder. ’Als grondlegger van de containeroverslag in de Rotterdamse haven speelt ECT al 50 jaar een voortrekkersrol in de haven van Rotterdam. Door de vele investeringen en het implementeren van nieuwe technische en innovatieve mogelijkheden, heeft ECT het mogelijk gemaakt dat de containersector is uitgegroeid tot wat het nu is’, aldus vermeld op de oorkonde behorende bij de VRC-Penning.
Ruijs benadrukte dat de uitdagingen in de containeroverslag groot zijn. “Juist in moeilijke tijden wordt samenwerking steeds belangrijker. Door kennis en ervaring met elkaar te delen en middelen optimaal in te zetten, kan en wil ECT ook in de toekomst samen met haar klanten en logistieke partners het verschil blijven maken”.

leaderboard