Overslaan en naar de inhoud gaan
welkom
Welkomstwoord van locatiemanager Miranda Samsen.

Drukbezochte opa- en oma-middag op internaat Prinses Margriet groot succes

Kleinkinderen zijn bijzonder en opa’s en oma’s ook. Daarom organiseerde het Zwolse schippersinternaat Prinses Margriet op woensdag 14 november een opa- en oma-middag. De zelfgemaakte uitnodigingen van de kinderen waren ruim op tijd verstuurd, zodat de opa’s en oma’s alle tijd hadden om deze middag vrij te houden.

Om 14.00 uur stonden de kinderen al ter verwelkoming op het balkon en zwaaiden naar de opa’s en oma’s die arriveerden. Velen van hen kwamen op de fiets; heel erg sportief. Vervolgens werden de opa’s en oma’s van harte welkom geheten door de locatie-manager Miranda Samsen.

De kinderen hadden samen met de groepsleiding heerlijke lekkernijen gemaakt, zoals appelplaatcake, boterkoek en arretjescake. Ook de koks waren druk bezig geweest met het maken van zelfgemaakte pepernoten en overheerlijke ‘kniepertjes’. Deze traditionele lekkernij viel erg  in de smaak.

Herinneringen

Onderling werden er veel oude herinneringen opgehaald door de opa’s en oma’s en met de kinderen samen werden er allerlei spelletjes gespeeld. Ook werd er een bezoek aan de woongroepen gebracht, waarbij de kinderen hun kamer konden laten zien en ook daar werd gezorgd voor een warm welkom.

Al met al een geweldige middag, waar zowel oud als jong van genoten hebben en die zeker voor herhaling vatbaar is.

kniep

Foto: De traditionele ‘kniepertjes’ staan klaar.

leaderboard