Overslaan en naar de inhoud gaan
dir
​Dirk Spoor.

Dirk Spoor volgt Paul Melles op als directeur Rederij Doeksen

Paul Melles (60) neemt 31 december 2020 afscheid als directeur van Rederij Doeksen. Hij wordt opgevolgd door Dirk Spoor (38), die momenteel de functie van hoofd hospitality en HR vervult. Spoor kwam in 2010 in dienst bij de rederij.

Melles: “Dirk heeft visie en ambitie en weet precies wat belangrijk is om een bedrijf als Rederij Doeksen succesvol de toekomst in te loodsen. We zijn de afgelopen twee jaar intensief met elkaar opgetrokken om hem op het directeurschap voor te bereiden. Ik ben trots dat we de directiewissel intern kunnen oplossen. Het bedrijf is bij hem in heel goede handen.”

Paul Melles, 33 jaar voor de rederij werkzaam, blijft bij het bedrijf betrokken: “Koninklijke Doeksen heeft me gevraagd om als technisch directeur de bestaande activiteiten van onze holding - waar naast Rederij Doeksen ook de bedrijven Waterbus en Royal Huisman onder vallen - te ondersteunen en nieuwe projecten op te starten”. Hij lacht: “En daarnaast, zeker niet onbelangrijk: mijn vierde kleinkind is op komst. Ik wil meer tijd kunnen besteden aan mijn gezin en meer genieten van de dingen in het leven.”

mEELLS
Paul Melles.

leaderboard

SPECIAL

Visserij