Overslaan en naar de inhoud gaan
Ondertekening.

CoVadem tekent voor opschaling

CoVadem heeft op vrijdag 7 december een investeringsovereenkomst getekend met PDENH en FORWARD.one.

‘Een mooie combinatie van investeerders die onze markt en service zeer goed weergeeft. PDENH als publiek fonds met duidelijke maatschappelijke ambities en een focus op duurzame mobiliteit, in combinatie met de zakelijke en maritieme expertise van FORWARD.one’, is te lezen op de website.


‘Met een investering oplopend tot 1,5 miljoen euro maken we de begroting rond voor de benodigde opschaling van CoVadem. Hiermee gaan we de komende twee jaar met volle kracht voor de groei van het metende netwerk en de doorontwikkeling van de informatiediensten. Zo gaan we de beoogde meerwaarde van actuele waterdiepte en goede voorspellingen realiseren’.

Symposium

CoVadem organiseert op donderdag 20 december hierover een symposium aan boord van het mps Carmen in Nijmegen. Tijdens de bijeenkomst worden de plannen gelanceerd en wordt in detail meer verteld over de overeenkomst en de opschaling.

Meer weten? Neem contact op met info@covadem.com voor meer informatie. Erbij zijn op 20 december? De plaatsen zijn beperkt, maar ‘zolang de voorraad strekt”: van 13.00 tot 17.30 uur en tijdens de afsluiting tot 19.30 uur is iedereen van harte welkom. Neem contact op met covadem2018@covadem.com voor de details over de bijeenkomst.

 

leaderboard