Overslaan en naar de inhoud gaan
smits
Paul Smits.

CFO Paul Smits vertrekt bij Havenbedrijf Rotterdam

Paul Smits, Chief Financial Officer van Havenbedrijf Rotterdam, zal daar na zijn aflopende termijn in de loop van volgend jaar vertrekken - uiterlijk per 1 juni. Het havenbedrijf is de zoektocht naar een opvolger gestart. Beide aandeelhouders (Rijk en stadsbestuur) gaan over de benoeming.

Smits (55) over deze carrièrestap: “Naast het verder professionaliseren van de financiële functie heb ik mij de afgelopen zevenenhalf jaar gericht op digitalisering en innovatie in het bedrijf en in de haven. Het is nu goed een volgende stap te maken. Die zal ongetwijfeld weer op het vlak van finance, digitalisering, energietransitie en verandering liggen”.

Allard Castelein, CEO van Havenbedrijf Rotterdam, over het vertrek van Smits - ooit afkomstig van KPN: “Ik ben Paul dankbaar voor zijn langjarige inzet voor het Havenbedrijf en de Rotterdamse haven. De invoering van de vennootschapsbelasting voor het Havenbedrijf en de afstemming daarover met de Belastingdienst is een belangrijke mijlpaal geweest. Ook heeft Paul leiderschap getoond met het stimuleren van digitalisering en het innovatieklimaat in de Rotterdamse haven en hierin hebben we grote stappen gemaakt”.

 

leaderboard