Overslaan en naar de inhoud gaan
Carola Hoekstra nieuwe CEO Stromma Nederland
De Nederlandse Stromma-topvrouw Carola Hoekstra.

Carola Hoekstra nieuwe CEO Stromma Nederland

Carola Hoekstra (47) begint op 1 december als nieuwe CEO van rondvaartbedrijf Stromma Nederland. Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring in het managen van landelijk en internationaal opererende bedrijven binnen de toerismebranche, waaronder TUI en Thomas Cook.

Volgens Patric Sjöberg (CEO van de Zweedse Stromma Group) is Hoekstra door haar ruime ervaring in de toeristische- en reisbranche en internationale expertise de ideale kandidaat geweest. Met haar charismatisch leiderschap en aanstekelijke drive zou zij de juiste persoon zijn om de koers van Stromma Nederland verder te bepalen. Na negentien jaar aan boord van Stromma Nederland draagt Peter Duwel nu het roer over.

Hoogwaardig toerisme

De rondvaartboten van Stromma Nederland varen al sinds 1912 door de Amsterdamse grachten en kennen de stad als geen ander. Onder Hoekstra’s leiding wil Stromma Nederland verder groeien als internationaal toeristisch bedrijf en zijn positie als ‘best in class’ verder uitbouwen. Carola Hoekstra zegt er zelf over: “Ik kijk ernaar uit om de organisatie te leiden en zal me met name focussen op het bewaken van de kwaliteit van de producten en het aantrekken van hoogwaardig toerisme”.

leaderboard