Overslaan en naar de inhoud gaan
gorpe
Foto Aertssen Group

Aertssen Group neemt ADM Team Heavy Weight over

Aertssen Group uit het Vlaamse Stabroek neemt de activiteiten van transportbedrijf ADM Team Heavy Weight uit Westerlo over.

Met de overname verstevigt Aertssen zijn positie in de sector van uitzonderlijk vervoer en wordt een verdere internationale expansie ondersteund. Door de overname profiteert Aertssen eveneens van een trimodaal ontsloten locatie langs het Albertkanaal.

ADM Team Heavy Weight is een transportbedrijf met twintig jaar ervaring in vervoer van ladingen met uitzonderlijke afmetingen en gewicht. Het bedrijf is strategisch gelegen langs het Albertkanaal in Westerlo, een van de belangrijkste waterwegen van Vlaanderen, en langs de heavy ro/ro-kade waarmee goederen trimodaal (weg, water en spoor) kunnen worden getransporteerd Het overgenomen bedrijf heeft een twintigtal werknemers en beschikt over een uiterst modern en hoogtechnologisch wagenpark.

Strategisch

Met de overname wil Aertssen Group de strategische locatie van ADM Team Heavy Weight, vlakbij het Albertkanaal, benutten om tevens de eigen de marktpositie te versterken. Het ruime netwerk van internationale klanten zorgt dat de verdere internationale uitbreiding in uitzonderlijk vervoer binnen handbereik ligt. De overname past zo in het groeiplan van de Stabroekse groep, die zich de laatste jaren sterk inzet op logistieke dienstverlening.

leaderboard