Overslaan en naar de inhoud gaan

Tinnemans Floating Solutions

Tinnemans Floating Solutions

Tinnemans Floating Solutions is de overkoepelende naam van onze vier onderdelen met elk een eigen specifieke expertise.

Voor elk van de vier onderdelen gelden gemeenschappelijke waarden: jarenlang vakmanschap, persoonlijke aandacht en optimale service. Ook de uitstekende geografische ligging van de scheepswerf, aan de Maas en via het sluizencomplex Maasbracht toegankelijk Julianakanaal is één van de belangrijkste troeven.

Tinnemans Scheepsbouw & reparatie is de leverancier van nieuwbouwschepen, duwboten, pontons en duwbakken. Ook het verlengen van bestaande schepen is hen vertrouwd. Zij mogen zich verheugen op steeds meer tevreden klanten. Dit omdat kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit altijd centraal staan bij hun werk.

Nieuwbouw, jachtbouw Veel mensen hebben P.H. Tinnemans & Zn al ontdekt als hét adres voor de bouw van jachten. U kunt een compleet en op maat gemaakt jacht bestellen, volledig uitgevoerd volgens uw wensen en behoeften. Kanaalcruiser of oceaancruiser, zet bij Tinnemans de eerste stap naar het verbreden van uw horizon! Ook de motoren worden bij het bedrijf opgebouwd. Uw droom is hun opdracht. Samen met architect, engineers en bouwers bouwen ze het jacht bouwen waarnaar u al zo lang hebt uitgekeken. Vakmanschap staat daarbij voorop!

Tinnemans Interieurbouw verzorgt interieurprojecten voor de particuliere en de zakelijke markt.
Dit voor zowel woningen als op schepen, kantoor- en winkelinterieurs.

Tinn Silver Sinds bijna 20 jaar is Tinn Silver pionier in het ontwerp en de bouw van solide, veelzijdige aluminium boten. De Tinn Silver boten zijn uitstekend geschikt voor overheidsinstanties zoals brandweer, waterpolitie, reddingsbrigades en waterwacht.

Industrieweg 16
6051 AE
Maasbracht

leaderboard