Overslaan en naar de inhoud gaan

Thecla Bodewes Shiprepair B.V.

Thecla Bodewes Shiprepair, een allround scheepsbouwer

Thecla Bodewes Shiprepair Meppel heeft haar oorsprong in 1923 in Hasselt, waar zij een reparatiewerf waren tot de zomer van 2018. Vanaf dat moment is de werf verhuisd naar Meppel, de locatie waar scheepswerf De Kaap in 1938 begon met het bouwen en repareren van schepen aan het Meppelerdiep. 
De werf heeft 25 vaste medewerkers in dienst die gespecialiseerd zijn in alle facetten van nieuwbouw, onderhoud en reparatie. De werf beschikt over een doeltreffende infrastructuur en maakt gebruik van een dwarshelling. Hierdoor is het mogelijk schepen te hellingen tot een lengte van 110 meter en schepen te verlengen tot 135 meter. De werf beschikt verder over twee loodsen (totaal 1800 m²). 
Producten en diensten: 

  • Onderhoud;
  • Grote en kleine reparaties;
  • Verlengingen, verbouw, ombouw, hermotorisering;
  • Nieuwbouw van zowel lichtgewicht schepen, rondvaartboten, werkschepen als tankers;
  • Plasma snijden: 2 x 12.000 x 3.000 tot 25 mm plaatdikte.

Dankzij het predikaat “allround scheepsbouwer”  wordt Thecla Bodewes Shiprepair regelmatig benaderd met speciale verzoeken. Wat de uitdaging ook is, de oplossing wordt gevonden. En met iedere gevonden oplossing groeit de kennis en ervaring van onze medewerkers.
Op onze werf gaan vooruitstrevende ontwikkelingen hand in hand met traditionele waarden als degelijk vakmanschap, het gebruik van topkwaliteit materiaal en de persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers.

Kaapweg 4
7944 HV
Meppel
Postbus
100
7940 AC Meppel

leaderboard