Overslaan en naar de inhoud gaan

SDK Diesel Support BV

Uw specialist met passie voor Caterpillar scheepdieselmotoren 

Een mankement aan een scheepsdieselmotor moet altijd snel en effectief worden aangepakt. Uw schip moet immers snel weer kunnen doorvaren. Wij staan 24/7, ook op afstand, klaar met vakkundige en betrouwbare dienstverlening.

SDK Diesel Support heeft de juiste kennis en diagnoseapparatuur in huis om problemen te achterhalen, te analyseren en vervolgens zo snel mogelijk op te lossen. Ook voor reguliere revisies en onderhoud kan de klant bij ons terecht want; ‘voorkomen is altijd beter dan genezen’.

Caterpillar

Vanwege onze passie voor het merk Caterpillar, hebben we nauwe en goede samenwerkingsverbanden met de leveranciers van dit merk. Daarbij hebben we het originele fabriekssoftwarepakket en alle speciale gereedschappen in huis. SKD Diesel Support is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op motoren gebied. Denk hierbij ook aan de eisen die tegenwoordig gesteld worden aan emissies en aan eventueel verkrijgbare subsidies. We leveren de Caterpillar onderdelen tegen scherpe prijzen en met korte levertijden. Zo kan uw schip snel weer varen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie! 

Hulsenboschstraat 3-1
4251 LR
Werkendam

leaderboard