Overslaan en naar de inhoud gaan

OMRU scheepsramen VOF

Scheepsramen op maat

Omru scheepsramen is een Nederlandse producent van aluminium scheepsramen op maat. Al sinds 2009 leveren wij onze producten aan scheepswerven jachtbouwers en de binnenvaart. Onze sterke service-organisatie, hoge productkwaliteit  en voortdurende aandacht voor innovatie vormen het fundament onder de marktpositie die we hebben opgebouwd in de maritieme sector.

We ontwikkelen en produceren onze scheepsramen.in onze eigen productiefaciliteiten in het midden-Limburgse echt. Omdat wij onze scheepsramen produceren volgens de normen die in de Nederlandse scheeps- en jachtbouwsector gelden (ISO 1226 pleziervaart, ISO 3903 beroepsvaart) beschikken wij op onze productielocatie over in-house testfaciliteiten om de productkwaliteit die wij nastreven  ook voortdurend op het allerhoogste niveau te houden. De kwaliteit van onze producten en processen wordt geborgd door diverse certificeringen. De mensen achter OMRU werken met hun hoofd, hart en handen. We zijn een maakbedrijf en laten daarom ook zoveel mogelijk van het productieproces in eigen huis plaatsvinden. Belangrijk bij het leveren van ramen vinden wij het glaspakket. Opdrachtgevers worden uitvoerig geadviseerd om te komen tot een glaspakket dat voldoet aan hun individuele eisen en de eisen waaraan zij wettelijk moeten voldoen. Wij bieden zowel enkel glas als isolatieglas (veiligheidsglas met ISO614 certificaat) aan in een groot aantal varianten en kleuren. Speciale wensen vertalen wij naar een optimaal glaspakket.

Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over het gehele proces van offerte tot aan eindmontage. En ook na levering van onze scheepsramen beschikken wij over een professionele service dienst bemand door eigen medewerkers. Product- en procesverbetering staan binnen onze organisatie hoog op de agenda. Met research en development geven wij antwoord op vragen die we krijgen van opdrachtgevers. Of we nemen zelf het initiatief noviteiten in de markt te introduceren en daarom hebben we sinds 2009 al verschillende innovaties op onze naam kunnen schrijven en daar zullen wij vooral mee doorgaan.

Kelvinweg 12A
6101 WT
Echt

leaderboard