Overslaan en naar de inhoud gaan

Monitrax BV

Monitrax BV is een organisatie die zich richt op ontwikkeling en verkoop van duurzame producten die een besparing tot gevolg hebben op kosten en/of milieu.

Onze organisatie richt zich momenteel op drie verschillende productgroepen die afzonderlijk maar ook in combinatie verkocht en geïnstalleerd worden, te weten:

@Connect: Met de zelf ontwikkelde software @CONNECT verzamelen en visualiseren we scheepsdata voor het verbeteren van vaarprofielen en andere systemen aan boord van schepen. Het maken van overzichtelijke rapportages staat centraal.

Micfil Ultra Fine Filters: Microfiltratie tot 0,5 micron van hydrauliek-, smeer-, en gasolie voor het verminderen van slijtage, het verkrijgen van een optimale verbranding en het eventueel verlenging van standtijden (altijd in combinatie met olie analyses) met ons product MICFIL. Micro Filtratie systemen zowel Actief en Bypass als vaste installatie of tijdelijk in een portable uitvoering.

ExoMission: Door ‘brandstof-water emulsie’ reduceren we NOx en roetuitstoot en realiseren we een brandstof besparing. Dit doen we met onze ExoMission unit.

Baanhoek 200
3361 GN
Sliedrecht

leaderboard