Overslaan en naar de inhoud gaan

juist!huuskes B.V.

Juist!Huuskes Persoonlijke én flexibele administratieve diensten

Flexibele dienstverlening voor de binnenvaart
Met een klantenbestand van meer dan 250 (inter)nationaal varende schippers mogen we ons zonder meer hét administratiekantoor voor de binnenscheepvaart noemen. Wij kennen deze branche als geen ander en bezoeken u graag aan boord.

De experts van Juist!Huuskes Financiële Administratie & Fiscaal Advies houden u graag op koers met financiële, administratieve én fiscale services in de volle breedte. Uiteraard met aspecten als belastingaangifte, fiscaal advies en salarisadministratie, maar ook met pensioenadvies, subsidietrajecten en bedrijfsovernames. Klanten vertrouwen al meer dan 40 jaar op  persoonlijke aandacht, complete dienstverlening en grote flexibiliteit.

Uw financiële administratie goed geregeld. Ook voor mkb en zzp’er.
Ook als (startende) mkb’er of zzp’er wilt u uw financiële administratie uiteraard op orde hebben. Van jaarrekening tot belastingaangifte en van pensioenopbouw tot fiscaal advies: de specialisten van Administratiekantoor Huuskes verzorgen het complete pakket voor u. Uw financiële administratie geregeld zonder omkijken. Tegen scherpe tarieven!

Scherp fiscaal-juridisch advies
Met de verhuizing naar het nieuwe bedrijfspand kunnen wij u nóg beter en completer van dienst zijn. Bijvoorbeeld met de scherpe fiscaal-juridische adviezen van Mr. Patrick Esselink, die regelmatig in ons nieuwe pand kantoor houdt. Wilt u meer halen uit uw fiscale mogelijkheden? Neem dan contact op.

Het Ambacht 19a
6931 EZ
Westervoort
Postbus
Postbus 19
6930 AA

leaderboard