Overslaan en naar de inhoud gaan

Danfoss Drives

Danfoss Drives is uw leverancier hybride aandrijving

 

Hybride aandrijving

Danfoss Drives is uw leverancier van de VLT® en VACON®-producten, onder andere voor een hybride aandrijving. In tegenstelling tot traditioneel aangedreven dieselmotoren, zorgt een hybride aandrijving voor meer flexibiliteit, efficiency en voor schonere, betere prestaties. Frequentieregelaars spelen daarbij een centrale rol, vooral op het gebied van hybridisatie en integratie. De VLT® en VACON® frequentieregelaars worden gebruikt wanneer de hybride energieproductie plaatsvindt aan de hand van generatoren, en hybride belasting bijvoorbeeld wordt gebruikt voor aandrijving en kranen. 

 

Storage Converters
Een ander hot item is efficiënt energiegebruik. Danfoss Drives presenteert op de Maritime Industry vakbeurs de Storage converters. Dit zijn omvangrijke batterijladers, waarmee u energie kunt opslaan om te gebruiken tijdens piekbelasting. Ideaal om efficiënt om te gaan met energie en kosten laag te houden. 

 

Maritime Industry
In de maritieme wereld draait alles om resultaat, duurzaamheid en innovatie. Wie erin slaagt efficiënt te opereren, met relatief lage kosten en hoge opbrengsten, heeft de toekomst. Daarom zoekt de branche continu naar mogelijkheden om een zo laag mogelijk (diesel)energieverbruik te koppelen aan een zo hoog mogelijke performance.
Wilt u weten hoe? Kom dan langs bij Danfoss Drives op stand C102.

 

 

Vareseweg 105
3047 AT
Rotterdam
Postbus
218
3100 AE Schiedam

leaderboard