Overslaan en naar de inhoud gaan

Damen Marine Components

Damen Marine components wil de totale prestatie van het schip verbeteren

Damen Marine Components (DMC) heeft één doel: de totale prestatie van het schip verbeteren. Dit verwezenlijken zij door het aanbieden van geavanceerde componenten en geïntegreerde systemen en excellente service. Het portfolio bevat producten en diensten die fundamenteel zijn voor het bedienen en manoeuvreren van allerlei type schepen, bestaande uit roer- en stuursystemen, straalbuizen, lieren, besturingssystemen, hydrauliek, ankers en kettingen. Waarbij de eerste twee categorieën worden verkocht onder het Van der Velden® handelsmerk. 

Bovendien heeft DMC een breed assortiment aan professionele diensten. U bent voor (preventief) onderhoud, inspecties, installaties, reparaties, inbedrijfstellingen, ombouwprojecten, servicecontracten en het leveren van (reserve)onderdelen bij DMC aan het juiste adres. Iedere service engineer van DMC is getraind op zowel mechanisch en hydraulisch als op elektrotechnisch gebied. Naast een brede voorraad aan reserveonderdelen en talrijke servicehubs- en partners, heeft DMC vijftien actieve servicemonteurs onderweg in Nederland en omstreken. Hun werkbussen dragen elk een uitgebreide voorraad aan onderdelen met zich mee. 

DMC staat altijd paraat om u te “ontzorgen”. Met hun 24/7 internationale servicenetwerk zijn DMC’s service engineers snel op locatie. Zo zorgen zij ervoor dat u zo spoedig mogelijk uw reis kunt voortzetten.
 

Nijverheidsstraat 5
3371 XE
Hardinxveld-Giessendam
Postbus
257
3370 AG Hardinxveld-Giessendam

leaderboard