Overslaan en naar de inhoud gaan

AVA Marine

AVA Marine een groothandel met een aansprekend assortiment

AVA Marine heeft een groothandelsfunctie en met een aansprekend assortiment kunnen vele nautische bedrijven bediend worden. Het bedrijf is in 2018 gestart en bij ons ons bent u een gewaardeerde klant en geen “debiteurnummer”.

 

Het assortiment is met zorg samengesteld, alles voor aan boord en alles van A-kwaliteit. Het onderscheidend vermogen is dat er scheepsuitrusting geleverd kan worden in combinatie met technische componenten. Dus van anoden, ankerlieren en boegschroeven tot boeken, noodsignalen, vlaggenstokken en waterkaarten. Hierin is AVA Marine uniek en hiermee kunnen alle segmenten bediend worden als binnenvaart, jacht- en scheepsbouwers, charters,  installateurs, revisie bedrijven, winkels, nautische opleiders, jachthavens, zeilscholen maar ook overheden. De combinatie van kennis van een schip, een stabiel prijsniveau en leveringen veelal binnen 1 tot 2 werkdagen, is waarmee klanten met enthousiasme welkom aan boord worden geheten.

AVA foto
AVA Marine vertegenwoordigt o.a. de volgende merken: Motul olie, vet en koelvloeistoffen, STALOC lijm- en kleeftechniek, Imansson elektromotoren, Besto reddingvesten en -boeien, Comet noodsignalen, Lalizas Safety, Flamline brandblussers, Miedema houtwaren, Weems & Plath klokken en navigatiemiddelen, DHR navigatieverlichting, Lofrans ankerlieren en ketting, Max-Power boegschroeven, VMF en Optima accu’s, Hella Marine en Tecnoseal anoden.

 

Trasmolen 19
8754 GL
Makkum

leaderboard