Overslaan en naar de inhoud gaan
Dutch Wooden Boat festival
Archieffoto Dutch Wooden Boat festival

Dutch Wooden Boat festival opnieuw uitgesteld

Het DutchWoodenBoatFestival is opnieuw verplaatst: de organisatie heeft besloten het evenement pas te houden in juli 2022. Dit vanwege de coronamaatregelen. In 2022 zal het festival plaatsvinden van 1 tot en met 3 juli, samen met de Botter-races.

“De wiebelige maatregelen rond het reizende Circus Corona maken het voor mij onmogelijk om serieuze plannen verder af te maken. Net nu het festival op stoom kwam, de vergunning eindelijk zou worden besproken, presentaties zich aanmelden, er een roeiwedstrijd zou worden georganiseerd op de zaterdag en steeds meer deelnemers zich melden, laaien de 'besmettingen' weer op. En dan weet je: dan blijven de 'maatregelen' niet uit! Dat hebben we geweten want die zijn er weer!”, zo laat de organisatie weten.

Alle inschrijvingen voor het festival krijgen na de zomer nog bericht van de organisatie om de inschrijving door te schuiven naar de nieuwe datum.

Het zou de tweede keer zijn dat het festival zou worden georganiseerd: de eerste editie was in 2019. Oorspronkelijk zou het festival in de zomer van dit jaar gehouden worden, maar het was al doorgeschoven naar september.

leaderboard