Overslaan en naar de inhoud gaan
Navingo
26 oktober 2021 t/m 27 oktober 2021

Topwerkgevers op het Navingo Career Event 2021

De registratie is geopend voor bezoekers van het Navingo Career Event, op 26 en 27 oktober 2021 in RAI Amsterdam. De 15de editie van het event maakt dit jaar onderdeel uit van Offshore Energy Exhibition & Conference en is daarmee het meest uitgebreide carrière-event in de Europese maritieme, offshore en energie sector.

Ook dit jaar ontmoeten werkgevers en werkzoekenden er elkaar om te praten over vacatures en carrièremogelijkheden. Bezoekers komen in gesprek met bedrijven als TenneT, Huisman, Hydrauvision, Damen, Seaway 7 en Nautic Jobs en kunnen zo op een snelle manier een baan vinden. Ga naar www.NavingoCareer.com om te registreren.

Matchmaking

Naast het bezoeken van de beursvloer met de bedrijven is er een inhoudelijke programma dat live vanaf een studio op de beursvloer wordt gehouden. Hier geven young professionals en studenten hun visie, worden pitches gehouden, komen innovaties aan bod en vinden interviews plaats. Dit programma is zowel fysiek als online bij te wonen. Tevens is het mogelijk een CV of LinkedIn check laten doen en deel te nemen aan het matchmaking programma. 

Sprekers

 

leaderboard