Overslaan en naar de inhoud gaan
kerstt
26 december 2018

Schipperskerstfeest in de Pelgrimskerk

 

Varenden en de oud-varenden van de Pelgrimskerk (PKN) in Rotterdam-IJsselmonde hopen ook jaar weer om samen met andere belangstellenden op Tweede Kerstdag het traditionele kerstgebeuren ‘jubelend en met veel muziek, een treffende boodschap in een overvloed aan warmte en gezelligheid’ te vieren.

Wat het programma dit jaar extra bijzonder maakt, is de medewerking van Rosa van der Vijver – alias de ‘Zandprinses’. Op aanschouwelijke wijze wordt het kerstverhaal met behulp van strooizand en lichtprojectie uitgebeeld.

Tevens wordt de Choir Company van Maarten Wassink, de groep Women Worship, verwelkomd in samenwerking met een aantal solisten. Dat betreft onder anderen de violist Peter van Essen, organist André de Jager en een live band.

Vrede

Het thema zal zijn: ‘Vrede tot in eeuwigheid’. De dienst begint op 26 december om 16.00 uur. De Pelgrimskerk is te vinden in Rotterdam-Zuid, aan de Reyerdijk 51. De toegang is vrij, de kerk rolstoeltoegankelijk en er is voldoende parkeergelegenheid. Meer informatie is te vinden op www.binnenvaartpastoraat.nl

leaderboard