Overslaan en naar de inhoud gaan
sim
15 november 2019

Nova College Maritiem houdt reünie

 

Het Nova College Maritiem in IJmuiden (voorheen Maritiem Instituut IJmond en IJmond College geheten) houdt een reünie op vrijdag 15 november van 19.00 tot 22.30 uur. Alle oud-studenten en alle (oud-)medewerkers zijn welkom.

De reünie is vooral bedoeld als hernieuwde ontmoeting; met elkaar herinneringen ophalen en om bij te praten. Ook kan iedereen meteen de huidige opleidingsfaciliteiten bekijken, zoals het high-voltage lokaal en de simulatoren voor zowel zeevaart als de binnenvaart. Nieuw en eveneens te bezichtigen is de studentenhuisvesting die op het terrein van de school is verrezen: studeren én wonen aan zee. En wie de smaak te pakken heeft van het mbo-onderwijs, is welkom voor een gesprek over ‘hybride’ docentschap.

De reünie is op vrijdagavond 15 november van 19.00 tot 22.30 uur bij het Nova College Maritiem aan de Kanaalstraat 7 in IJmuiden. Deelname kost 15 euro, contant of met pinpas te betalen bij binnenkomst. Wie wil komen, moet zich voor 8 november aanmelden, door een mail te sturen aan maritiemalumni@novacollege.nl

leaderboard