Overslaan en naar de inhoud gaan
boot
27 oktober 2020 t/m 28 oktober 2020

Navingo Career Event in RAI Amsterdam

Het Navingo Career Event in Rotterdam is verplaatst naar 27 en 28 oktober 2020, als gevolg van de uitbraak van het coronavirus afgelopen maart in ons land.

Het event, waarmee werkgevers zich presenteren naar de arbeidsmarkt, richt zich op de maritieme, offshore en energiesector en zou aanvankelijk op 28 mei plaatsvinden. Gezien de omstandigheden vindt organisator Navingo doorgang op deze datum niet meer verantwoord.

log

“Navingo stelt ieders welzijn voorop. Daarom hebben we het besluit genomen, met het oog op onze bezoekers, partners en het team om het Navingo Career Event te verplaatsen. Het event zal nu samenvallen met ons andere evenement Offshore Energy Exhibition & Conference”, zegt managing director Coert van Zijll Langhout.

Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) vindt plaats van 26 tot en met 29 oktober 2020 in Amsterdam. De beurs richt zich op de offshore energie sector, hieronder vallen bijvoorbeeld de deelsectoren Offshore Wind, Olie en Gas, Mariene Energie en Maritiem. Als ‘Home of Energy Transition’, trekt het event zo’n 10.000 bezoekers uit Nederland en buitenland.

leaderboard