Overslaan en naar de inhoud gaan
poppenkast
8 augustus 2020

Kindermiddag in Dordts Binnenvaartmuseum

Een wervelende kindermiddag staat voor zaterdag 8 augustus op het programma van het Dordts Binnenvaartmuseum, aan boord van museumschip René Siegfried - dat afgemeerd ligt in het Wantij aan de Maasstraat 13.

Poppenspeelster Trees Flameling speelt daar de voorstelling ‘Het hondje van koningin Máxima’. Aanvang 13.00 uur. Het verhaal is speciaal voor het Binnenvaartmuseum geschreven en heeft uiteraard een duidelijke link met de binnenvaart. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Aansluitend is er speciaal voor de kleintjes een korte rondleiding door het museum, met een ervaren  kindergids. En daarna worden er - voor de kinderen die trek hebben - poffertjes geserveerd. In verband met de RIVM-maatregelen is reserveren vooraf verplicht (telefoonnummer 06-46428542).

De Binnenvaart trakteert

Volwassenen zijn tijdens de voorstelling niet welkom. Zij kunnen terecht in de museumruimtes, de serre en in de buitenaccommodatie. De toegang en de voorstelling zijn gratis en vereniging De Binnenvaart trakteert op de poffertjes. Het museum is open van 10.00 tot 16.00 uur en is gevestigd aan boord van de duwboot René Siegfried, die afgemeerd ligt in het Wantij aan Maasstraat 13 in Dordrecht.

SIEGFRIED

 

leaderboard