Overslaan en naar de inhoud gaan
lovt
15 november 2019

Jaarvergadering LOVT

 

Ouderorganisatie LOVT houdt op vrijdag 15 november haar jaarvergadering in schippersinternaat Prins Hendrik in Nieuwegein.

Het gaat om het Landelijk Oudercontact Voor Trekkende beroepsbevolking, dat weliswaar overwegend bestaat uit varende ouders met gezinsbedrijven, maar tegelijkertijd ook vele kermisexploitanten en circusmedewerkers vertegenwoordigt.

Behalve met de betrokken ouders worden op de LOVT-jaarvergadering de contacten versterkt met directies en/of groepsleidingen van internaatinstellingen, afvaardigingen van oudercommissies, de organisaties BSOS (basisscholen), LOVK (Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen), oudercontactfunctionarissen, het Steunpunt Binnenvaart, Koninklijke BLN-Schuttevaer, KSCC, SRS en belangstellenden.

Veilig thuis

Het thema is: ‘Gezinsbedrijf? Internaat? Een veilig Thuis!’ Internaat Prins Hendrik is te vinden aan de Industrieweg 1b in Nieuwegein. De vergadering duurt van 10.00 tot 12.30 uur en wordt gevolgd door een gezamenlijke lunch. Aanmelden kan via info@lovt.org of telefonisch: 0623225399.

diagram

leaderboard