Overslaan en naar de inhoud gaan
Hamburg gaat los op de 7de Cruise Days
13 september 2019 t/m 15 september 2019

Hamburg gaat los op de Cruise Days

Hamburgs voorliefde voor allerlei soorten cruise-gerelateerde en maritieme evenementen bereikt zijn hoogtepunt tussen 13 en 15 september, wanneer tijdens de 7de Hamburge Cruisedagen de haven het toneel zal zijn voor zowel de cruise-industrie als cruisefans. Met een recordaantal van twaalf deelnemende zeecruiseschepen zijn de ‘Hamburg Cruise Days’ het grootste openbare cruisefestival ter wereld.

Kort voor dit evenement organiseert Hamburg Seatrade Europe, de toonaangevende beurs voor cruisebranches in Europa. Vanaf 11 september zal de Noord-Duitse stad de haven transformeren in een groot podium voor de cruisefans. Op het water en op het land kunnen bezoekers deelnemen aan een veelzijdig programma dat een spectaculaire parade van cruiseschepen, vuurwerkshows, havenverlichting, culinaire ervaringen, speciale promoties, live muziek, evenals scheepspresentaties en havenboot omvat trips.

Meer cruiseschepen dan ooit

De laatste opstelling omvat een recordaantal van twaalf cruiseschepen: AIDAperla, AIDAsol, AIDAvita (AIDA Cruises), Amadea (Phoenix Reisen), Costa Mediterranea (Costa Cruises), MS Europa en MS Europa 2 (Hapag-Lloyd Cruises), Mein Schiff 4 (TUI Cruises), MSC Preziosa (MSC Cruises), World Explorer (nickocruises) evenals de pure riviercruisers ms Frderic Chopin (nickocruises) en ms Sans Souci (Plantours).

leaderboard