Overslaan en naar de inhoud gaan
eur
6 november 2019

Europort 2019

De 39ste editie van Europort zal van 5 t/m 8 november 2019 plaatsvinden in Rotterdam Ahoy. Gevestigd als een van 's werelds toonaangevende maritieme beurzen, met bezoekersaantallen van 26.733 maritieme professionals uit 93 landen, is Europort dé plek voor pioniers in de internationale maritieme markt.

Geen enkel ander evenement heeft de omvang en het bereik dat Europort hanteert. Met het samenbrengen van alle sectoren in de maritieme keten onder één dak, is Europort ongeëvenaard als een platform om innovatie te presenteren en aan te sluiten op de bredere maritieme gemeenschap. Circa 1100 exposanten uit 40 landen presenteren hun innovatieve technologie in het hart van een van de meest veelzijdige maritieme clusters in de wereld. 

Europort 2019 biedt een uitgebreid inhoudelijk programma. Via o.a. congressen, seminars, debatten en masterclasses worden knowhow en expertise op een zeer efficiënte manier gedeeld. Enkele highlights uit het programma die al bevestigd zijn:

 

  • Marine Industry 4.0 congres (georganiseerd door the Royal Institution of Naval Architects); tijdens dit congres wordt onderzocht hoe nieuwe innovaties in digitale technologie, van AI en IoT tot 3DP, de maritieme industrie de komende tien jaar zullen transformeren.
  • Het Mare Forum Ship Finance-congres genaamd "The Shipowners - Capital Providers Dialogue", onderzoekt slimme investeringen voor reders, classificatiebureaus en de bredere internationale maritieme gemeenschap in samenwerking met financiële instellingen.
  • CEDA Dredging Days 2019: dit internationale, tweedaagse congres van de Central Dredging Association is als sinds 1980 het 'flag ship event’ van de baggerijsector.
  • De Europort Masterclasses zijn een efficiënte en inspirerende manier om de nieuwste inzichten in slimme technologie en business te krijgen, terwijl topprofessionals en experts op hun vakgebied kennis en ervaringen delen.

leaderboard